Darul Aman Lake !

Assalamualaikum .
woowoot , tengok la entry ni . Aku nak story mory kat hampa ni pasai kemarin aku pi tasik darulaman . Kat mana hampa tanya ? ish , teruk ngat aeh , kat Kedah Darul Aman ni la weyy . Tak tau jugak ? haiii , tak tahwan la hampa ni kat mana . Mai sini nak habaq , ala dekat dengan Tanah Merah nuuuu . Tak tau jugak ? hurmmm , aku tak tau nak habaq cena kat hampa ni . hampa la pikiaq sendiri . Search kat google maps ka kan . haha .malas la cerita panjang2 bukan hampa nak baca sangat pun . nah tengok ar gambaqqq ni .


muka aku waktu ni macam nak cium orang ja:12: , sebab tu aku blurr kan


ha , yang ni plak aku blurrkan sebab aku duduk SENONOH + AYU sangat :face71:


adik aku si umairah ni dok merengek nak main layang2 . tapi abah aku yang main razz


tengok ar , macam la pandai main . nak angkat layang2 tu pun tak larat :d:


syafiq , athiqah n fatin :face69:



budak ni dok bebai kot sebab aku tampaq pala dia . haha .tu la galak sangat !



ibu aku plak yang main ngan umairah ni 


agak ramai time ni kat tasik 


overrr ar adik aku sorang ni 


ini ialah anak angkat ibu n abah aku a.k.a adik angkat aku , Fatin.
mak dia dah meninggal n ayah dia palak dah ________. mana boleh habaq, rahsia ar .


pakat dok berebut dedak ikan ni , nak bagi ikan kat tasik ni makan 





nak naik boat ni . nak kayuh boat ni . beb , nanti kita naik nah . hewhewhew


abah aku first person dok atas keta ni . excited gitu -,-



budak ni time kereta dok bergerak dia boleh pi terjun turun . last kali kena lari ligan . haha , padan muka !


depa dua memang rapat un . aku dak sangat . awat tataw ?



maghrib dah kot time ni . haha .

aku tak banyak cakap ngat aritu , tataw pasaipa . Nak kata tak dak mood , aku dok renyih ja . Tak larat kot nuh . haha . Okay la , thanks ya sudi baca . bubbye :D

















Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita

4 cuit:

KhaiRin said...

best nyer main layang2

syed abu bakar said...

Spoting gila ayah dan mak hampa .dah lama tak pergi riadah macam tu ,:)

azaliah said...

khairin : best sebab angin mmg kuat .

syed : haha , sporting la sangat kan . ajak la family syed pi tasik .

Ros said...

Salam,

Amboi syoknya dok main wau tu....

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers