S P M !

assalamualaikum :)

esok spm ? betoi ka weh ? Ya Allah macam tak da pa ja dalam kepala aku la ni. Terasa sangat stupid..hmmm. Cena nak buat esok ni ? buleh ka nak buat ? Adoi aku set dalam kepala kata tak boleh, ha memang aku tak akan boleh la kan . ish2 Azaliah2... okay , aku boleh aku boleh. I can face the SPM's paper.

Ya Allah , berikanlah hambaMu ini ketabahan dalam menghadapi cubaan hidup di dunia ini. Berikanlah rahmatMu kepadaku dan kawan2ku. Bukakanlah hati kami , terangilah hati kami , ingatkanlah apa yang kami lupa ya Rabbi . Berikanlah kami ketenangan dah ketabahan kepada kami ya Rahman. Permudahkanlah urusan kami di dunia dan di akhirat. Bantulah kami atas usaha yang telah kami lakukan. Semoga Engkau merahmati kami ya Allah . Amiiinnn
serius takutttt. Asa macam lupa semua yang dah aku belajaq selama 2tahun. Dosa banyak sangat pa nuh . hmmmm. semalam dok teriak kat senior , eh tak dilayan pun . lagi la sedihh. hahha. Apa2 pun aku akan usaha jugak untuk buktikan kat depa semua yang aku pun boleh macam depa. kan ? kan?

doakan aku :)


Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers