11 . 11 . 11 .

waaahhh , tarikh cun gilewww! aww aww . 



mesti ramai yang ada peristiwa2 yang x buleh lupa pda tarikh ni kan? haha . aku ? aku ? aku ada gakkk , aku bangun tdoq awai arini . yayy , 11 . 11 . 11  , adalah tarikh aku bangun awai . macam bangang jaa ka? haha . buat masa la xdak lagi la apa2 peristiwa keramat pada tarikh ni . kita tengok la sampai kol 11.59 satni.

tapi an ada gak yang overrrr pasai tarikh ni . memang la elok tarikh ni , tapi xpayah la dok reyuh macam hang sorang ja yang ada memori pada tarikh ni . diam2 jadilahh . dok tulis status wat mendeeee? malas aku nak like pun , elok2 aku remove ja hang . haha . *muhung ja .

sapa kata aku tak suka tarikh ni ? sapa kata ? mai sini aku nak tabuh mai . amboehhh , aku suka la . tapi dah xdak apa2 yg istimewa , so aku nak kata apa lagi kan . haha . 

kepada yang birthday arini , aku ucapkan selamat hari lahir la nuh . semoga panjang umur n dimurahkan rezeki ya . ingat! jangan dok syiokk sangat birthday ampa arini . semakin dekat tarikh lahir kita, semakin dekat hari kematian kita . tapi xtaw la bila kan . kena beringat sedia la . mungkin hari yang kita dilahirkan akan menjadi hari yang kita dimatikan pula . oppppsss .. 

okay aku xtaw nak kata apa lagi dah . bubbye . 






Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita

1 cuit:

KhaiRin said...

date nyer mmg cantik tp hrp2 jgn la buat benda2 yg kureng baik...x gitew?

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers